Horeca

Spetterend feest

Plezier Enzo heeft een prachtige locatie voor uw uitje of feest. Eigen keuken, sfeervolle horeca en  een prachtig outdoor terrein op een locatie.

Een verjaardag, een reünie, een huwelijksjubileum of een vrijgezellenactiviteit. Er zijn zoveel goede redenen te bedenken om een feest te geven. Stijlvol van buiten, sfeervol van binnen. Ons partycentrum in het midden van Nederland is goed bereikbaar en beschikt over vier zalen die zowel los als in combinatie af te gebruiken zijn. Daardoor is een feest gezellig voor zowel selecte gezelschappen als voor grotere groepen.

We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van feesten. Feesten die steeds om een unieke benadering vragen. Op basis van uw persoonlijke wensen stellen we een volledig verzorgd programma op. Laat u verrassen door ons team van sfeermakers, die weten hoe ze catering en entertainment kunnen inzetten om een feest op gang te brengen.

Bekijk hieronder een impressie van de zalen

Hollands Café

De gezellige, informele oud Hollandse sfeer zorgt ervoor dat uw gasten zich direct thuis voelen. De ruimte is ingericht met authentieke materialen. Zitjes en statafels kunnen naar wens geplaatst worden. Bovendien beschikt het Hollands Café over een eigen terras, dat bij slecht weer overdekt kan worden.

Engelse Pub

Onze Engelse Pub is geheel in Engelse stijl ingericht. De ruime zaal beschikt over een gezellige bar en is daarom uitermate geschikt voor feesten of zakelijke bijeenkomsten. U kunt de zaal zo indelen als u zelf wilt: met zitplaatsen, statafels of beiden. Wanneer u en uw gasten met de voetjes van de vloer willen, kunnen we een ruime dansvloer creëren met een dj of band. De openslaande deuren leiden u naar het buitenterras en naar onze hooiberg met terrasverwarming.

Ierse Pub

De Ierse Pub is een bijzondere zaal met veel mogelijkheden. Deze warme, sfeervolle locatie biedt ruimte voor maar liefst 500 Personen. Heeft u een klein gezelschap? In een handomdraai kunnen we een kleinere zaal creëren met behoud van de sfeer. Ook deze ruimte kunt u naar eigen smaak inrichten. Zo kunt u kiezen uit een ruime hoeveelheid zitjes. Het dak eraf gaat? Dan kan! Er is genoeg ruimte voor een dj, band en een dansvloer.

Bovenkamer

Op de eerste verdieping bevindt zich een stijlvol ingerichte kamer om heerlijk te dineren met uw gezelschap. De warme inrichting in combinatie met onze culinaire mogelijkheden maken het diner helemaal compleet. U kunt de Bovenkamer inrichten zoals u zelf wilt.

Daarnaast is deze Bovenkamer uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen en presentatie`s. De ruimte beschikt over draadloos internet, een flip over, een muziek installatie en er is een presentatie scherm aanwezig.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief