Bedrijfsinformatie

Doel

Alle gasten, voor elk type bijeenkomst, boven verwachting bedienen. Alles draait om de beleving van de gast. Dit doen we met een enthousiast en ervaren team.

Ervaren organisatoren

Feestvieren is een vak. Plezier Enzo weet als geen ander wat er nodig is om de sfeer erin te krijgen op uw feest. We denken graag mee over de opbouw van uw feest, de samenstelling van het programma, de catering en eventueel entertainment. Ons ervaren team zorgt op de dag zelf voor een excellente feestbeleving.

Centraal gelegen in Nederland

Plezier Enzo is gevestigd in Barneveld, centraal gelegen in Nederland en op enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A30. 900 meter van NS station Barneveld Noord. Die bereikbaarheid combineren we met een geweldige locatie in het prachtige en rustige buitengebied van de Gelderse Vallei, op een steenworp afstand van de Veluwe.

Ontstaan

In 1999 is Hoefslag Barneveld geboren. Herman Blokland heeft de boerderij verbouwd tot de sfeervolle evenementenlocatie, wat het nu is. Doordat er steeds meer vraag is gekomen naar een locatie die naast feesten en zakelijke bijeenkomsten ook de outdoor fun kan verzorgen, is in 2007 het idee Plezier Enzo geboren. We hebben bewust gekozen om alles in eigen beheer te houden, zodat we de kwaliteit over de hele linie kunnen bewaken.
Één organisatie, één locatie en één kwaliteit!

Gevarieerd activiteitenaanbod

Plezier Enzo biedt u een ruim aanbod outdoor teamactiviteiten aan, zoals quadrijden, Méharitour, brandmeester programma, tafelvoetbal en Highland Games. Daarnaast hebben we tal van workshops, zoals graffiti spuiten, percussie en chocolade maken.

Maatschappelijk verantwoord

Bij Plezier Enzo hebben we veel te danken aan de natuur en de samenleving. Daarom doen we graag iets terug. Door middel van compensatieprojecten is uw bedrijfsfeest volledig CO2-neutraal. Verder ondersteunen we stichtingen die ernstig zieke kinderen de kans geven om hun dromen in vervulling te laten gaan: Rally for Kids en Stichting Opkikker.

Eén locatie voor uw evenement

Wat is er praktischer dan uw bedrijfsfeest op één locatie te kunnen houden? Plezier Enzo beschikt over een sfeervolle feestlocatie. De hoeve beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes waardoor zowel kleine als grote gezelschappen (tot 500 mensen en gecombineerd tot 1200 mensen) zich er thuis voelen. De eventuele activiteiten tijdens uw bedrijfsfeest vinden allemaal plaats op ons naastgelegen activiteitenterrein. Zo verliest u geen kostbare tijd aan vervoer.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief