Relatiedag

Relatiedag / klantendag

Een klantendag of relatiedag organiseren is één van de specialiteiten van Plezier Enzo in Barneveld. De combinatie van een ongedwongen sfeer, een schitterende locatie, goede horeca en een uitdagend activiteitenaanbod maken uw relatiedag gegarandeerd tot een succes.

Waarom een Relatiedag / Klantendag?

Het is uit meerdere onderzoeken gebleken: klantbehoud levert u als ondernemer meer op dan de voortdurende zoektocht naar nieuwe klanten. Maar hoe investeert u in uw relaties? Met een relatiedag bij Plezier Enzo raakt u zeker de juiste snaar. In een ontspannen, ongedwongen sfeer verstevigt u de band met uw klanten. Het resultaat: meer business.

Centraal gelegen, uitstekend bereikbaar

Plezier Enzo heeft partycentrum ’t Hoefslag als thuisbasis. Deze locatie is prachtig gelegen in het buitengebied van het Veluwse dorp Barneveld. De centrale ligging in Nederland is ideaal voor al uw relaties. Dankzij snelwegen A1 en A30 en treinstation Barneveld Noord is ’t Hoefslag voor iedereen uitstekend bereikbaar.

Sfeervolle locatie voor kleine én grote gezelschappen

Bij Plezier Enzo maakt het niet uit of u 25 of 1.200 gasten verwacht op uw relatiedag. Wij beschikken over vier sfeervolle zalen, waardoor we ieder gezelschap een passende locatie kunnen bieden. Uiteraard is het ook mogelijk om ruimtes te combineren. De outdooractiviteiten organiseren we op eigen terrein. Bij Plezier Enzo heeft u alles bij de hand.

Uitgebereid activiteitenaanbod

Bij een geslaagde relatiedag hoort een activiteit waar uw gasten nog lang over napraten. Wij bieden u een ruime keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Heavy Duty Day, een helikoptervlucht, Mehari Tour de Veluwe of Segway Polo? Bij alle activiteiten is deskundige begeleiding aanwezig. Bekijk ons complete activiteitenaanbod

Gegarandeerde kwaliteit

Tijdens de relatiedag leggen wij uw gasten volledig in de watten. Dit doen we met heerlijk eten en drinken, aantrekkelijke activiteiten en een uitmuntende organisatie. Plezier Enzo heeft alle ingrediënten voor een geslaagde dag in eigen beheer. Onze kwaliteit is daardoor gegarandeerd.

Eén aanspreekpunt

Een relatiedag organiseren is voor u een koud kunstje. Het enige wat u moet doen is uw wensen doorgeven. Wij stellen vervolgens een aantrekkelijk programma samen. Ook op de dag zelf kunt u uiteraard op ons rekenen. Heeft u vragen? Zowel vóór als tijdens de relatiedag heeft u te maken met één vast aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief